Personeelswijzigingen Vrolijk fd

Zoals u misschien wel hebt gemerkt zijn wij de laatste 2 maanden helaas onderbezet. Wij hebben afscheid moeten nemen van Ageeth en Nicole, en door de extreme drukte op de hypotheekmarkt, is het nu flink aanpoten voor ons! Hierdoor moet u als klant soms wat langer wachten op antwoord op uw vraag of verzoek. Gelukkig hebben wij nu goed nieuws: met ingang van 1 april (geen grap!) kunnen wij 2 nieuwe collega’s verwelkomen: Chantal Braas en Stacey de Nijs stellen zich hierbij aan u voor!

Chantal Braas

Bij deze wil ik mij graag even voorstellen aan jullie. Ik ben Chantal Braas, 34 jaar oud en woonachtig in Lutjebroek. Daar woon ik samen met mijn partner en twee kinderen van 4 en 6. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin. Samen leuke dingen doen en eropuit in de buitenlucht maken mij gelukkig. Daarnaast hou ik van sportief bezig zijn op de mountainbike en hardlopen in de polder. Nu mijn jongste kind naar de basisschool gaat vind ik het belangrijk om dichterbij huis te gaan werken. Zodat ik ze zelf naar school kan brengen. Vanaf 1 april ga ik aan de slag bij Vrolijk fd. Ik hoop jullie binnenkort dan ook graag te spreken over jullie verzekeringen. Ik heb er ontzettend veel zin in!