Coronavirus – Bereikbaarheid Vrolijk fd

Vanwege de laatste en zeer ingrijpende ontwikkelingen zijn onze kantoren in Andijk en Enkhuizen vanaf maandag 16 maart gesloten voor bezoek. Wij zijn uiteraard wel telefonisch en via e-mail bereikbaar.

Normaal gesproken staan we onze klanten het liefst zoveel mogelijk persoonlijk te woord maar de komende tijd is dat helaas niet mogelijk. Contact zal daarom via de telefoon en mail moeten verlopen. Mocht u met een probleem zitten waarvoor langskomen noodzakelijk is bel ons dan op 0228-592420 of 0228-316786.

De sluiting van scholen en kinderopvangcentra heeft helaas negatieve gevolgen voor onze personeelsbezetting. Daarnaast is er vanwege het coronavirus en de vele stormschades van de afgelopen weken bij heel wat verzekeringsmaatschappijen en banken achterstand ontstaan. Bij veel van onze partners wordt in kleinere teams of vanuit huis gewerkt waardoor er minder werk kan worden verzet dan normaal het geval is. Bij ons op kantoor is het de laatste tijd erg druk, mede doordat we veel nieuwe klanten hebben mogen verwelkomen en door de drukte op de hypotheekmarkt. We proberen de achterstand zo snel mogelijk weg te werken maar vragen hierbij uw begrip voor de langere verwerkingstermijnen.

Verder krijgen we veel vragen over het annuleren van vakanties. Of er dekking is verschilt per situatie. We kunnen dus geen eenduidig antwoord geven voor alle vragen hierover. Als u hier meer over wilt weten dan kunt u ons bellen of mailen.

Geld opnemen of storten aan de balie is helaas voorlopig niet mogelijk. Voor het opnemen van geld verwijzen we u naar een pinautomaat.

Zodra dit tijdelijke beleid wijzigt, stellen we u uiteraard direct op de hoogte, wij hopen u binnen niet al te lange tijd weer te mogen verwelkomen op één van onze kantoren!