Coronavirus update

Zoals u onlangs heeft kunnen lezen hebben wij de afgelopen twee weken onze kantoren in Andijk en Enkhuizen gesloten voor bezoek. Dit was een moeilijke beslissing, omdat we graag dicht bij onze klanten willen staan. Inmiddels hebben we een aantal maatregelen getroffen waardoor we toch – voor dringende zaken – fysiek bereikbaar zijn. Zo hebben we plexiglas op onze balies geplaatst en hebben we desinfecterende handgel zodat zowel de klant als wijzelf de handen kunnen ontsmetten.

We vragen u uitdrukkelijk om altijd eerst telefonisch op 0228-592420 of 0228-316786 of via email contact op te nemen zodat we kunnen bespreken of een bezoek nodig is. Om persoonlijk contact zoveel mogelijk te vermijden kunnen we dan bekijken of er een andere oplossing mogelijk is. Als u toch langskomt dan vragen we u zoveel mogelijk alleen te komen.

Raakt u in financiële nood door de coronacrisis? Bijvoorbeeld omdat u uw hypotheeklast niet meer kunt betalen of omdat u als ZZP-er geen inkomsten meer hebt? Er zijn verschillende regelingen vanuit de overheid, maar ook vanuit de banken en verzekeringsmaatschappijen die u wellicht kunnen helpen. Voor de regelingen vanuit de overheid raden we u aan contact op te nemen met uw accountant of boekhouder. Mocht u vragen hebben over uw hypotheek of verzekeringen dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Naast de regelingen zijn er soms andere mogelijkheden om uw maandlast te verlagen zoals rentemiddelen of oversluiten. Indien u hierover meer wilt weten dan kunt u ons bellen.

We wensen u veel sterkte en gezondheid toe.