Complete dienstverlening

Vrolijk fd biedt u een complete dienstverlening aan hypotheken, verzekeringen en diensten voor uw bankzaken. Hieronder vindt u een overzicht of een doorverwijzing naar andere pagina’s. Toch nog vragen? Laat het ons weten! Loop vrijblijvend even binnen of neem contact op voor een afspraak!

 

Direct naar Hypotheken >

Direct naar Bankzaken >

Verzekeringen

Auto

Bij Vrolijk fd krijgt u een onafhankelijk advies voor uw autoverzekering, topdekking en een snelle schadeafhandeling. We kiezen samen met u de basisdekking en aanvullende dekkingen.

 

Autoverzekeringen vergelijken? Daar hoeft u zelf uw kostbare tijd niet aan te besteden. Dat doen wij namelijk voor u! Neem contact op of kom bij ons kantoor langs, we helpen u graag.

 

Onbezorgd rijden, met Vrolijk fd!

Tweede gezinsauto

Deze verzekering kiest u als u een tweede auto tegen dezelfde gunstige voorwaarden wilt verzekeren. Met de tweede gezinsautoverzekering krijgt u (onder bepaalde voorwaarden) dezelfde no-claim korting als voor de eerste auto. Ook met uw tweede auto bouwt u schadevrije jaren op. We vertellen u er graag meer over.

Oldtimer

Heeft u een oldtimer auto of motor die u als tweede voertuig gebruikt? Kies dan voor de oldtimerverzekering. De oldtimerverzekering kan alleen door particulieren worden afgesloten en alleen voor motorrijtuigen die recreatief worden gebruikt.

 

Daarnaast zijn er een aantal andere voorwaarden waaraan moet worden voldaan. Wij bekijken graag of uw oldtimer en situatie hiervoor in aanmerking komen. Naast de verplichte WA-verzekering kunt u kiezen voor aanvullende dekkingen zoals beperkt en volledig casco (taxatierapport verplicht).

Motor

Op een motor bent u extra kwetsbaar. Dat geldt voor uzelf en uw medepassagier, maar ook voor uw motor. Een goede verzekering is dan ook belangrijk. Bij Vrolijk fd kunt u vertrouwen op een onafhankelijk advies voor uw motorverzekering en een snelle schadeafhandeling. Motorverzekering vergelijken? Hier hoeft u zelf uw kostbare tijd niet aan te besteden. Dat doen wij namelijk voor u.

 

Neem contact op en we helpen u graag. Wij zorgen er graag voor dat u onbezorgd kunt rijden!

Bromfiets

Iedereen die op een bromfiets of scooter rijdt is verplicht een verzekering voor wettelijke aansprakelijkheid af te sluiten. Maar een bromfiets kunt u, net als een auto, ook uitgebreider verzekeren. Bel ons voor advies.

Fiets

Het is vaak verstandig om een (vrijwel) nieuwe fiets te verzekeren tegen diefstal. Daarnaast is het mogelijk om dekking tegen beschadiging door een ongeluk mee te verzekeren. Zelfs pechhulp dekking is mogelijk.

Bij sommige inboedelverzekeringen is het mogelijk om de fietsen mee te verzekeren.

Dat kan voordeliger zijn dan een losse fietsverzekering. We vertellen u er graag meer over. Kom voor meer informatie bij ons kantoor langs of bel ons.

Woonhuis

Uw huis wilt u natuurlijk goed verzekerd hebben. Een goede woonhuisverzekering is daarom erg belangrijk. Wij geven u graag uitgebreid advies over een goede dekking, die past bij uw situatie. En heeft u schade? Dan zorgen we ervoor dat alles snel en nauwkeurig wordt afgehandeld.

 

We vertellen u er graag meer over tijdens een gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis.

Inboedel

De inboedelverzekering dekt de spullen in en vaak ook om uw huis. Het bedrag dat u aan inboedel heeft is vaak een stuk hoger dan u denkt. We kunnen u helpen om het verzekerde bedrag te bepalen en ervoor zorgen dat u garantie heeft tegen onderverzekering. Zo weet u zeker dat u nooit te laag verzeked bent!

 

Extra verzekeren

Het is mogelijk om kostbaarheden en elektronische apparatuur extra te verzekeren zodat u ook buitenshuis dekking heeft. We vertellen u hier graag mee over.

Bij een eventuele schade doen we er alles aan om dit zo snel en goed mogelijk voor u op te lossen.

Reizen

Op vakantie, een weekendje weg of een dagje naar het buitenland? Dan wilt u vooral lekker genieten, en niet aan uw verzekering hoeven denken. Regel uw reisverzekering dus voordat u op vakantie gaat, door contact met ons op te nemen. We rekenen u voor of een losse of doorlopende reisverzekering beter bij uw situatie past en lichten alle verschillende dekkingen toe.

Caravan

Een autoverzekering dekt ook het aansprakelijkheidsrisico van een aangekoppelde caravan. Maar schade aan uw caravan als gevolg van storm, diefstal of beschadigingen hebben een aparte verzekering nodig. Neem voor een goede dekking voor uw caravan, stacaravan of vouwwagen contact op met ons kantoor. Onze adviseurs vertellen u er graag meer over.

Camper

Heerlijk onbezorgd met uw camper of kampeerauto op vakantie? Bij Vrolijk fd kunt u vertrouwen op een uitgebreid advies voor uw camperverzekering; met topdekking en een snelle schadeafhandeling!

Pleziervaartuig

Als u met uw boot door een aanvaring schade veroorzaakt kunt u aansprakelijk gesteld worden. Zolang het gaat om een kano, een roeiboot of een surfplank, kunt u dan vaak nog wel een beroep doen op uw aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren. Maar heeft u een grotere boot, dan is een pleziervaartuigverzekering beslist nodig. Daarnaast is het vaak verstandig om uw boot te verzekeren tegen schade aan de boot zelf.

 

Bij Vrolijk fd kunt u vertrouwen op een onafhankelijk en deskundig advies, topdekking en een snelle schadeafhandeling. Wij kiezen samen met u voor de pleziervaartuigverzekering die het best bij uw wensen past.

Recreatiewoning

Een tweede huis of recreatiewoning is heerlijk om onbezorgd een weekendje of vakantieperiode in te verblijven. Net als bij een woonhuis is een goede verzekering voor uw recreatiewoning erg belangrijk. En let op: er komt nog wat meer kijken, vooral als de recreatiewoning wordt verhuurd.

 

Weten wat de mogelijkheden zijn? We bespreken graag met u wat er nodig is om uw bezit goed te verzekeren.

Aansprakelijkheid

Niemand kan zonder een goede aansprakelijkheidsverzekering. Deze dekking is er voor het geval dat u of uw kinderen of huisdieren onbedoeld schade toebrengen aan een ander of aan iemands bezittingen. U kunt daarvoor aansprakelijk worden gesteld en de kosten kunnen zeer hoog oplopen, vooral bij letselschade.

 

Neem contact op voor persoonlijk advies en de beste verzekering!

Rechtsbijstand

Als u verzeild raakt in een juridisch conflict, dan heeft u iemand nodig die u hierbij helpt. Het is fijn te weten dat u kunt vertrouwen op deskundige juridische hulp zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten. Bij Zicht adviseurs krijgt u een onafhankelijk advies, een topdekking en een snelle schadeafhandeling.

 

U kiest zelf hoe u de rechtsbijstandverzekering afsluit die het best bij u past. Bel ons en laat onze deskundige adviseurs u helpen, of sluit zelf direct online uw verzekering af.