Raad en daad voor ondernemers

Vrolijk fd biedt u ook op zakelijk gebied een complete dienstverlening aan. Of het nu gaat om verzekeringen, een bedrijfshypotheek en diensten voor uw bankzaken. Samen met u kijken we vrijblijvend naar de mogelijkheden; we vinden een oplossing die perfect aansluit bij úw behoefte. Zodat u kansrijk en voortvarend kunt ondernemen. Nieuwsgierig? Loop vrijblijvend even binnen of neem contact op voor een afspraak!

Wordt of bent u ZZP’er?

 

Zaken en zekerheid in één

Als zzp’er wordt u geacht een heleboel zaken zelf te regelen. KvK, Belastingdienst, Maar ook bankzaken, verzekeringen en pensioen… Prettig idee als u voor die laatste drie op één adres terecht kunt. Vrolijk fd kiest samen met u de meest geschikte oplossingen. Zeker, betrouwbaar, persoonlijk.

 

Bankzaken

Een zakelijke betaalrekening voor alles wat er bij u als ondernemer binnenkomt en weer uitgaat. Financiële speelruimte om pieken op te vangen wellicht. Of een krediet om een goede start of uitbreiding te kunnen maken. Voor al die aspecten regelt Vrolijk fd de beste oplossing!

 

Verzekeringen

Bij ondernemen horen soms risico’s. Bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheid wilt u zo goed mogelijk afdekken. Wij maken u wegwijs in wat u nodig heeft. We bespreken met u welke risico’s er zijn en wat het kost om die te verzekeren… of welke u eventueel zelf kunt dragen. Samen vinden we de ideale balans.

Uw inkomen veiligstellen?

 

Verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid

Als ondernemer moet u zelf maatregelen nemen voor het geval dat u ziek of arbeidsongeschikt mocht worden. Veel zzp’ers zijn zich daar niet van bewust of regelen dit onvoldoende, met alle grote (financiële) risico’s van dien. Het is belangrijk om meteen al bij de start te zorgen voor een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) en in te calculeren welke kosten die  met zich meebrengt. Hoeveel die bedragen en welke vorm van AOV u kiest, kan verschillen. Meer weten? We rekenen het graag samen met u uit en helpen u om de allerbeste keuze te maken. Maak direct een vrijblijvende afspraak!

 

Pensioen

Ook voor uw pensioen moet u zelf zorg dragen, als u wilt dat u later niet met alleen een AOW moet rondkomen. Ook hiervoor zijn verschillende opties mogelijk.

 

Bijvoorbeeld door uw hypotheekschuld af te lossen, of door middel van een fiscaal gunstige lijfrente af te sluiten waar u na uw pensioen voordeel van heeft. En ook sparen en beleggen zijn nog steeds goede opties.

 

Welke aanpak past het best bij u en uw persoonlijke situatie? Dat zoeken we graag samen met u uit. Zo richten we de financiële toekomst in op een wijze die helemaal aansluit bij uw wensen en mogelijkheden!

U wilt investeren?

 

Ruimte om te groeien!

Ondernemen is groeien. Ook als zzp’er. U wilt uw activiteiten uitbreiden of heeft bijvoorbeeld meer bedrijfsruimte nodig. Dan kan het nodig zijn om te investeren. Er zijn verschillende mogelijkheden om daarvoor een krediet te verkrijgen.

 

U kunt bijvoorbeeld de overwaarde van uw woning hiervoor gebruiken, of een zakelijke hypotheek aangaan. Wij adviseren u daar graag bij en zoeken een gunstige en verantwoorde oplossing. Wist u bijvoorbeeld dat RegioBank diverse producten aanbiedt op het gebied van bedrijfshypotheken of een rekening courant? Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te inventariseren!