Persoonlijk en toegankelijk hypotheekadvies

Bij Vrolijk fd krijgt u een persoonlijk en toegankelijk hypotheekadvies. We bespreken alles zoveel mogelijk bij ons op kantoor of bij u thuis, in alle rust. Zo kunnen we zo goed mogelijk inzicht krijgen in uw situatie en daar een passend advies voor geven. Maar net zo belangrijk: heeft u vragen of wilt u meer uitleg, dan is daar ook alle gelegenheid voor. Een geschikte hypotheek selecteren doet u immers niet elke dag!

Uw eerste woning kopen?

 

Hypotheek voor starters

Als starter op de woningmarkt is het niet gemakkelijk om je droomhuis te kunnen kopen. De markt is grillig, de regels veranderen voortdurend. Een persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies is daarom heel belangrijk. Samen met u bespreken we welke mogelijkheden er zijn. En ons advies houdt niet op bij de hypotheek! We bespreken ook welke risico’s u eventueel loopt en zoeken naar oplossingen om die risico’s af te dekken.

 

Gratis kennismakingsgesprek

Meer weten? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. Dan laten we u zien wat er mogelijk is en op welke maandlasten u kunt rekenen.

Meer ruimte in uw eigen woning?

 

Hypotheek voor doorstromers

Heeft u al een eigen woning en wilt u verhuizen of uw huis uitbreiden? Dan heeft u qua hypotheekvorm meestal meer mogelijkheden dan een starter. Dat kan voordelig uitpakken. Uiteraard moeten we daar eerst goed naar kijken. Tijdens het inventarisatie- en adviesgesprek brengen we uw huidige situatie zo volledig mogelijk in kaart. Daarna zoeken we voor u uit welke oplossing zo goed mogelijk bij u aansluit. U krijgt daarvan een uitgebreid adviesrapport, dat we persoonlijk met u bespreken.

 

Gratis kennismakingsgesprek

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek om te bespreken wat er mogelijk is.

Wilt u lagere lasten?

 

Hypotheek oversluiten

Met de huidige lage rente kan het aantrekkelijk zijn uw hypotheek onder nieuwe voorwaarden te verlengen, of zelfs wellicht ‘over te sluiten’ om lagere lasten te hebben… en dus meer financiële armslag!

 

Als uw rentevaste periode afloopt, ontvangt u drie maanden voor de vervaldatum een brief van uw geldverstrekker met een nieuw rentevoorstel. Dit is een belangrijk moment voor u om een juiste beslissing te nemen. U gaat weer een nieuwe financiële verplichting aan, meestal voor meerdere jaren.

 

Misschien is het voordeliger om de hypotheek over te sluiten, tegen gunstiger voorwaarden. In een gratis kennismakingsgesprek bespreken we graag wat er mogelijk is.

 

Maar ook als de rentevaste periode nog niet volledig is afgelopen, kan oversluiten soms interessant zijn. Wij berekenen voor u of u de kosten van oversluiten (inclusief boeterente) tijdig kunt terugverdienen. Of misschien is het bij uw geldverstrekker ook mogelijk om de rente te middelen. De boeterente wordt dan uitgesmeerd over de nieuwe rentevaste periode.

 

Deze mogelijkheden bespreken we graag met u. Neem contact op en we gaan aan de slag!