Kinderspaarweken

Vrolijk fd maakt van sparen een feest!

Kinderspaarweken van 18 tot en met 29 oktober

Het is belangrijk om kinderen al vroeg te leren omgaan met geld. Daarom beloont RegioBank kinderen die gaan sparen tijdens de jaarlijkse Kinderspaarweken. Bij Vrolijk fd, Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Andijk en Enkhuizen is het van 18 tot en met 29 oktober een feest voor kinderen!

Stort het kind geld op de bestaande rekening van RegioBank, dan mag hij een leuk cadeautje uitkiezen. Ook kinderen die nog geen rekening hebben, zijn van harte welkom. We vertellen ouders en kinderen dan graag over het bekende Zilvervloot Sparen. En JongWijs, het jeugdpakket speciaal voor kinderen zelf. U bent van harte welkom op ons kantoor

Leer uw kind wat verstandig sparen en betalen is
JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Een spaar- en betaalrekening mét jaarlijks leuke geldtips en weetjes. Bij JongWijs krijgen ook de ouders jaarlijks interessante informatie en praktische tips. Gewoon via de post, op het huisadres. En uiteraard staan wij als Zelfstandig Adviseur ook klaar.

JongWijs begint met een spaarrekening. Vanaf 8 jaar komt daar een betaalrekening bij. En met toestemming van de ouders ook een Jeugdpas mét weeklimiet en Internet Bankieren en Mobiel Bankieren.

Van harte welkom
Iedereen is van 18 tot en met 29 oktober welkom bij Vrolijk fd. Kom naar ons kantoor aan de Kleingouw 28 in Andijk of de Reigerweg 43 in Enkhuizen tijdens de feestelijke Kinderspaarweken. We laten dan ook graag JongWijs zien.