Aangepaste openingstijden zomervakantie

In verband met een slechtere personeelsbezetting tijdens de zomervakantie, kiezen wij ervoor om onze beide vestigingen gedurende 1 week te sluiten. Uiteraard niet tegelijkertijd: wanneer onze vestiging in Andijk gesloten is, is vestiging Enkhuizen geopend en andersom. Wij blijven dus bereikbaar! Zowel fysiek, als telefonisch en via e-mail.

Let op: u kunt alleen geld storten en opnemen bij de vestiging waar u klant bent. Gedurende de sluiting is het dus niet mogelijk om bij de andere vestiging geld op te nemen en te storten. Opnemen kan natuurlijk wel bij iedere pinautomaat. Het openen van een nieuwe rekening is wel mogelijk.

Vestiging Andijk is gesloten van maandag 12 juli t/m vrijdag 16 juli
Vestiging Enkhuizen is gesloten van maandag 19 juli t/m vrijdag 23 juli

Wij wensen u alvast een fijne zomervakantie toe!