Coronavirus update

Het coronavirus beheerst ons leven alweer bijna een jaar. Gelukkig is er nu een lichtpuntje in de vorm van het vaccin! Dit leidt er hopelijk toe dat we over niet al te lange tijd weer wat van onze vrijheid terugkrijgen. Vooralsnog gaat het echter helaas nog niet de goede kant op met het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames.

Daarom vragen wij u uitdrukkelijk om alleen op kantoor langs te komen voor DRINGENDE ZAKEN. 

Twijfelt u of het noodzakelijk is dat u langskomt? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen bespreken of een bezoek nodig is. Om persoonlijk contact zoveel mogelijk te vermijden kunnen we dan bekijken of er een andere oplossing mogelijk is. Als u toch langskomt dan vragen we u zoveel mogelijk alleen te komen, en de regels in acht te nemen: draag een mondkapje, desinfecteer uw handen en houd afstand.

Raakt u in financiële nood door de coronacrisis? Bijvoorbeeld omdat u uw hypotheeklast niet meer kunt betalen of omdat u als ZZP-er geen inkomsten meer hebt? Er zijn verschillende regelingen vanuit de overheid, maar ook vanuit de banken en verzekeringsmaatschappijen die u wellicht kunnen helpen. Voor de regelingen vanuit de overheid raden we u aan contact op te nemen met uw accountant of boekhouder. Mocht u vragen hebben over uw hypotheek of verzekeringen dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Naast de regelingen zijn er soms andere mogelijkheden om uw maandlast te verlagen zoals rentemiddelen of oversluiten. Indien u hierover meer wilt weten dan kunt u contact met ons opnemen.

We wensen u veel sterkte en gezondheid toe!