WOONSCAN

De laatste 2 maanden stonden bij Vrolijk fd in het teken van de Woonscan. Een actie waarbij we vooral naar de mogelijkheden die er met de hypotheek zijn hebben gekeken. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde periode! Vele (nieuwe en bestaande) klanten vonden de weg naar ons kantoor.

Wilt u ook dat één van onze hypotheekadviseurs voor u bekijkt of het zinvol is om uw hypotheek over te sluiten of aan te passen? U kunt natuurlijk ook na deze actie bij ons terecht. Het oversluiten van uw hypotheek kan vele voordelen bieden zoals het verlagen van uw maandlast, het opnemen van overwaarde, financieren van een verbouwing of verkrijgen van zekerheid over uw maandlasten voor de lange termijn.

Indien u hierover meer wilt weten dan kunt u contact opnemen voor een vrijblijvende afspraak met één van onze hypotheekadviseurs, Arend Vrolijk of Susan van Diepen.