Open dag Enkhuizen

In verband met het vertrek van ING uit Enkhuizen organiseren wij een open dag. Dit omdat iedereen een bank in de buurt verdient. Wij zijn het kantoor bij u om de hoek, waar u persoonlijke service en advies op maat krijgt.

U kunt bij ons terecht voor betalen, sparen, verzekeringen en hypotheken. We nemen de tijd voor persoonlijke aandacht. Op deze manier kunnen we u echt advies op maat geven. Bij ons regelt u uw geldzaken zoals u dat wilt. Op kantoor, thuis via Internet Bankieren en iDeal, of onderweg via onze mobiele app. En dat kost u niets extra’s.

Heeft u nog geen RegioBank rekening en bent u benieuwd naar onze dienstverlening of wilt u graag een kijkje nemen in ons nieuwe kantoor in Enkhuizen en kennismaken met ons? Grijp dan nu uw kans op zaterdag 7 maart! Wij organiseren op deze datum een open dag van 10:00 uur tot 16:00 uur op Reigerweg 43 in Enkhuizen. U kunt dan zelf ervaren hoe persoonlijk en dichtbij RegioBank is. Voor iedere bezoeker is er koffie met gebak en een kleine attentie. Wij hopen u te verwelkomen op 7 maart!