Einde van het jaar

Het einde van het jaar is in zicht. Denkt u nog even aan:

Extra aflossen hypotheek

Een extra aflossing op uw hypotheek? Als u dit nog wilt doen in 2019, zorg er dan voor dat u dit op tijd regelt. In verband met de feestdagen is de verwerkingstijd bij veel maatschappijen langer dan gebruikelijk. Heeft u een RegioBank hypotheek? Extra aflossen via internetbankieren kan tot 15 december 2019.

Jaarruimte

Heeft u een bankspaarrekening of lijfrenteverzekering? Dan is het wellicht nog interessant om de niet benutte jaarruimte hier op te storten voor het einde van het jaar. U kunt de jaarruimte berekenen op de site van de Belastingdienst of u kunt hiervoor contact opnemen met uw boekhouder of ons kantoor.

Zilvervloot Sparen

Op een Zilvervlootrekening mag maximaal € 600 per jaar worden gespaard. Een spaar-jaar loopt van 1 januari tot 31 december, ongeacht op welke datum u de rekening hebt geopend. Heeft u dit jaar nog niet maximaal gespaard maar wilt u dit wel doen? Zorg er dan voor dat een overboeking uiterlijk vrijdag 20 december wordt gedaan. U weet dan zeker dat het bedrag nog dit jaar op de Zilvervloot Spaarrekening van uw kind staat.