Marleen Vrolijk

Na het halen van een master in Arbeids- en Organisatiepsychologie is Marleen aan de slag gegaan op de afdeling personeelszaken bij een aantal grote bedrijven. Omdat het bij het bedrijf van haar man Arend steeds drukker werd en zij bij haar werkgever een dag minder zou moeten gaan werken vanwege een bezuiniging is in 2014 besloten om de overstap te maken naar Vrolijk Verzekeringen.

Door de affiniteit met personeelszaken is Marleen zich verder gaan specialiseren in oplossingen voor personeelsverzuim. Dit heeft weer raakvlakken met oplossingen voor arbeidsongeschiktheid bij ondernemers waarmee ook steeds meer ervaring wordt opgedaan. Daarnaast is de kennis uitgebreid met adviseren over particuliere en zakelijke schadeverzekeringen.

Marleen stelt zich graag voor

Het werken bij Vrolijk Verzekeringen combineer ik met het drukke gezinsleven en de zorg voor onze kinderen Thijmen, Hilde en Jochem. Ik heb jarenlang fanatiek gekorfbald maar kan dit door een blessure helaas niet meer doen op het niveau waar ik graag op wil spelen. Wel ben ik nog actief als vrijwilliger bij Sporting  Andijk en zit daarnaast in de oudercommissie van het kinderdagverblijf.