Een mindervalidentrap voor Zwembad de Weid!

Zwembad De Weid in Andijk wil graag een mindervalidetrap aanschaffen zodat het zwembad straks voor een nog breder publiek toegankelijk is. Vrolijk fd is Zelfstandig Adviseur van RegioBank en steunt de aanschaf van een mindervalidetrap. Een prachtig initiatief dat bijdraagt aan een sociaal en vitaal Andijk.
Zwembad De Weid is een begrip in Andijk en omstreken en wordt vrijwel volledig door vrijwilligers gerund. Het zwembad is een ontmoetingsplek voor jong en oud en er mag geen drempel zijn om te komen zwemmen. Daarom is de mindervalidetrap cruciaal. Wij steunen de aanschaf van deze trap van harte en rekenen ook op jullie steun! Donaties zijn meer dan welkom.
Samen voor de buurt is er voor elk initiatief dat zorgt voor verbinding en bijdraagt aan leefbaarheid in de buurt. Ook Zwembad De Weid kan uw hulp heel goed gebruiken voor de aanschaf van een mindervalidetrap. Daarom zijn donaties vanuit Andijk meer dan welkom. Hoe meer steun uit de omgeving, hoe beter. Zo dragen ze samen bij aan een fijne plek voor iedereen. Want een sociaal Andijk maken we samen!

Wilt u doneren? Klik op deze link!
https://samenvoordebuurt.nl/nl/initiatives/activities/details/funding/413/geef-zwembad-de-weid-een-mindervalidentrap